lunes, 19 de noviembre de 2007

niu d'art - presentació

El grup artístic NIU D’ART, va néixer l’any 1.995 sota la inspiració d’en Joan Solé i Margarit, actualment, compta amb una vintena d’actuants, tots ells voluntaris, i de dos professors de piano, la Rosa Maria Viñas i n'Amadeu Estrada.

Tots ells, tenen com a objectiu de fer passar a tothom, el dia de la seva actuació, una tarda distreta, amb música, cançons, poesies i acudits, alegrant amb les seves visites als vellets acollits a les residencies de Gavà.

Cada segon dissabte de mes, i ha una actuació a la nostra seu social, carrer Sant Isidre 22. Aquestes actuacions, es du a terme durant tot l’any, excepte els mesos de juliol i agost, que com tothom, fem vacances.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats al grup de gent gran de Gavà del Niu d'art. Ahir dissabte van fer unes actuacions de diverses varietats , vaig passar una per veure una estona i en vaig quedar un bon rato. Fa il·lusió veure que encara tenim molt a aprendre i deixar algunes coses a banda per arrivari. Chapo components de la gen gran de Gava i del niu dart.Associacio Cal Nicanor de Gavà

cal nicanor dijo...

Felicitats al grup de gent gran de Gavà del Niu d'art. Ahir dissabte van fer unes actuacions de diverses varietats , vaig passar una per veure una estona i en vaig quedar un bon rato. Fa il·lusió veure que encara tenim molt a aprendre i deixar algunes coses a banda per arrivari. Chapo components de la gen gran de Gava i del niu dart. Associacio Cal Nicanor de Gavà. associacio.calnicanor@hotmail.com